Kjøpe Tesla Aksjer 2024

Hvorfor Kjøpe Tesla Aksjer?

  • Tesla hadde i 2019 en omsetning på 24,58 milliarder dollar
  • Hadde du investert med 10 000 kr i Tesla i 2019, hadde verdien på dine investeringer vært mer enn 58 000 kroner i dag
  • Fornybar energi blir mer og mer viktig for fremtiden. Ved å investere i Tesla, investerer du også i det som kalles «Grønne Aksjer».

Du kan kjøpe Tesla aksjer hos eToro, en handelsplattform helt uten kurtasje. – KJØP TESLA AKSJER HER

Beste Nettmegler for Tesla Aksjer

Dersom du har en interesse for å investere i Tesla aksjer, er det viktig å finne en god handelsplattform.

Først og fremst burde plattformen ha Tesla aksjer, men også andre aksjer som du ønsker å investere i slik at du har alt samlet på ett sted. Hos eToro finner du et hav av forskjellige aksjer og instrumenter du kan investere i.

etoro logo

En av de andre grunnene til at vi anbefaler eToro for å kjøpe aksjer i Tesla, er fordi du betaler 0% kurtasje. Derfor vil ikke dine investeringer og eventuelle avkastninger bli spist opp av dyre gebyrer.

Det er helt gratis å opprette en bruker. Og med noen få, enkle steg er din brukerkonto oppe å går. Etoro er også svært brukervennlig, hvor du kan benytte deg av plattformen både på mobil, nettbrett og datamaskin.

Derfor vil du alltid ha tilgang til dine investeringer, se den nåværende Tesla aksjer kurs, informasjon om selskapet, Tesla Aksjer graf for utvikling og mye mer.

–> Se vår eToro – anmeldelse

Etoro passer for alle. Uansett om du er ny i aksjemarkedet, eller om du har en del erfaring fra før. De tilbyr verdens ledende sosiale tradingnettverk, som vil si at du kan se hva andre tradere har gjort, lese kommentarer og kopiere deres porteføljer gjennom såkalt CopyTrading. I tillegg har man muligheten til å benytte andre verktøy og få opplæring direkte i plattformen.

Hvordan kjøpe Tesla aksjer?

  1. Finn en sikker og billig nettmegler – vi anbefaler eToro
  2. Opprett & Verifiser konto
  3. Søk etter tesla aksjen inne hos nettmegleren
  4. Trykk Kjøp. – Du eier nå tesla aksjer! Du kan enkelt selge igjen

Historien bak Tesla 

Tesla Motors ble etablert i 2003 i Amerika. Selskapet er en amerikansk produsent av elektriske biler, og befinner seg i Palo Alto i California. En av grunnleggerne av Tesla var Elon Musk.

Børsnoteringen av Tesla var i 2010, hvor det da siden den gang har vært mulig å investere i Tesla Aksjer.

Den første bil-prototypen ble vist frem i 2006, som kom ut på markedet i 2008. Men det var ikke før i 2013 at Tesla kom til Norge. Samme året opplevde selskapet sitt første overskudd kvartalvis.

Tesla Motors ekspanderte selskapet seg til satse på solenergi. Dette som en kombinasjon av å produsere biler.

Siden 2017 har Tesla vært en av de mest solgte bilmerkene. Siden børsnoteringen holdt Tesla Akjse kurs seg stabilt under 10 dollar. Deretter har Tesla Aksjer kurs steget gradvis, med noen oppturer og nedturer, mellom 40 dollar og ca 70 dollar , før den i slutten av 2019 begynte å stige noe mer betraktelig.

I løpet av 2020 steg Tesla Aksjer graf omtrent rett i været. På bare noen måneder steg Tesla Aksjer fra under 100 dollar til over 826.16 dollar som den ligger på i skrivende stund.

Ønsker du å investere i Tesla, er det viktig å se på historisk Tesla aksjer utvikling.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvem eier Tesla?

Tesla eies av aksjonærene i selskap. Som en investor av Tesla Aksjer, kjøper man en andel av selskapet.

Hvordan kjøpe tesla aksjer?

Du kan kjøpe tesla aksjer ved å registrere deg på en handelsplattform som eToro.

Hvorfor investere i tesla aksjer?

Det er mange årsaker til å investere i et selskap som Tesla. Tesla driver med fornybar energi, noe som kan vise seg å være fremtiden. Tesla har også solgt over 1 million biler over hele verden.