Bitcoin Era Erfaringer: Svindel eller ikke?

bitcoin era

Dersom du har hørt om Bitcoin Era har du også kanskje fått med deg at den har fått mye omtale I media. Om om du ikke vet hva Bitcoin Era er, kan vi kort forklare at det er en investeringsrobot innenfor krypto som automatisk kjøper Bitcoin for en.

Det er programmert til å kjøpe når priskursen er lav, og selge igjen når prisen er høy. Den har vist seg å ha en suksessrate på hele 92% ut fra våre analyser og undersøkelser. Merk at denne suksessraten er opplyst av Bitcoin Era sin offisielle nettside, og kan stadig endres. 

Uansett om du har kjennskap til krypto-roboten eller ikke, har det likevel vært mye snakk om det er Bitcoin Era Svindel, eller om det faktisk fungerer. Kanskje mange mener at det er for godt til å være sant at en robot kan tjene pengene for deg.

Vi har gjort noen undersøkelser og dermed skrevet en Bitcoin Era anmeldelse. Vi kan avsløre at Bitcoin Era ikke er svindel.

Er Bitcoin Era Svindel? Våre erfaringer: 

Det finnes dessverre mange useriøse aktører på markedet. Disse bakmennene har markedsført falske kryptoroboter, som igjen har ført til en del uheldige saker.

Som en årsak av dette igjen har det selvsagt oppstått skepsis, og ikke bare til roboten, men hele bransjen i seg selv. Roboter som helt reelle, og som faktisk fungerer, har også derfor fått på seg et dårlig rykte.

Dersom man skal benytte seg av en krypto Robot, uansett om det er for Bitcoin eller en annen, er det viktig å gjøre en nøye vurdering og undersøkelse før man velger.

Ved å gjøre grundig research, som vi har gjort av Bitcoin Era, kan man finne ut at ikke alle kryptorobotene er som de dårlig ryktene sier. Bitcoin Era gjør faktisk akkurat som det er lovet til å gjøre.

Invester i Bitcoin Era, og den vil kjøpe Bitcoins når priskursen er lav, og deretter selge igjen når prisen er høy. For deg som bruker prøver den derfor å gi en god avkastning.

Dårlige Bitcoin Era reviews skriker alltid høyest, og med dette skjønner vi at folk bekymrer seg om det er for godt til å være sant. Selvsagt skal man være kritisk. Og spesielt når det kommer til investeringer.

Men ut fra vår research kan vi iallfall si at roboten fungerer som den skal. Husk også at det alltid innebærer en risiko for tap av penger når man

Fordeler og Ulemper med Bitcoin Era

Ut fra testinger og Bitcoin Era erfaringer kan vi si at krypto roboten, i likhet med alt annet, kommer med både positive og negative sider.

Fordeler:

 • Enkelt å registrere seg
 • Dokumenter for verifisering av din profil blir raskt behandlet
 • Ingen gjemte avgifter eller gebyrer
 • Kjøp og salg av Bitcoin skjer automatisk
 • Har en suksessrate på 92 %
 • Trenger du hjelp har du mulighet til å få kundesupport av Bitcoin Era
 • Bitcoin Era er svært brukervennlig
 • Man kan sette sine egne parametere slik at man ikke trenger å gå inn å sjekke hele tiden. Det vil si at du kun trenger å følge med på investeringene innimellom
 • Man kan gjøre innskudd på opptil 150 000 kroner
 • En av de ledende kryptorobotene på markedet

Ulemper:

 • Har ingen demo versjon som man kan teste ut.
 • Suksessraten på 92% er svært bra, men kan også si at roboten har 13% hvor suksess ikke er gjort. Det vil si at i 13% av tilfellene kan roboten gjøre en feil analyse. Men det er alltid en risiko for å tape penger når man gjør investeringer.
 • I motsetning til hvor man kjøper og selger selv, har man ikke en full oversikt over alle transaksjoner ved at roboten utfører kjøpene for deg.
 • Kundeservice skjer kun på engelsk

Hvordan Investere i Bitcoin Era?

Bitcoin Era er en av del ledende robotene på kryptomarkedet og blir brukt av tusenvis av mennesker over hele verden.

Så hvordan investere i Bitcoin Era, og hvordan fungerer den egentlig? Vi skal her forklare steg for steg hvor man kommer i gang på opptil 15 minutter.

Stegene er følgende:

 1. Opprett en brukerkonto
 2. Gjør roboten klar til bruk
 3. Du er i gang!

Opprett en konto

For å kunne investere i Bitcoin Era er man nødt til å opprette seg en brukerkonto. Dette gjør man direkte via Bitcoin Era sin hjemmeside.

Man blir her mødt med et registreringsskjema hvor man fyller inn navn, e-post og telefonnummer. Deretter klikker du på «Register Now».

Når dette er gjort vil en pop-up boks dukke opp, hvor du så klikker på «Klikk her for å begynne å handle». Man vil da bli sendt videre til selve plattformen.

Siden Bitcoin har et samarbeid med mange forskjellige handelsplattformer, kan du bli sendt forskjellige steder. I dette tilfellet ble vi sendt til OBR Invest.

Sett opp din robot

Ikke lange stunden etter at du har registrert deg vil du motta en samtale av en personlig rådgiver.

Denne personen vil hjelpe deg med å sette inn penger og gjøre roboten klar til bruk slik at du har størst mulig sjansen for å sitte igjen med et overskudd.

En av ulempene her er at du ikke har mulighet til å få hjelp på norsk. Samtalen vil foregå på engelsk.

Men på den andre siden er rådgiverne svært gode på det de gjør. Dersom du har vnakseligheter med å forstå deg på noe, kan du enkelt spørre om en forklaring. Her vil da agenten gjøre sitt beste for å forklare det du måtte lure på.

Roboten er klar til bruk

Etter at steget over er fullført, er du faktisk klar. Du trenger ikke gjøre så mye mer enn å nyte at Bitcoin Era gjør det tunge løftet for deg.

Som tidligere nevnt er det rom for feilvurderinger av roboten. Skulle dette skje vil du da tape penger. Invester derfor aldri mer enn du har råd til å eventuelt tape.

Bitcoin Era Tips

Til tross for at dette er en robot, og at prosessen er ganske enkel, er det likevel noen tips man burde ta i betraktning dersom man ønsker å benytte seg av Bitcoin Era:

 • Ikke start med for mye – selv om BItcoin Era gjør mye av arbeidet for deg, er det likevel lurt å starte i det små. Det er alltid en risiko for å tape penger, og man burde ikke investere med mer enn man har råd til.
 • Ta ut en prosent av din fortjeneste – Dersom du starter å tjene penger, er det alltid lurt å ta ut en prosentandel av overskuddet. Det er veldig lett å ville reinvestere pengene for å kunne tjene mer. Men det er ikke alltid at det er det som blir utfallet.
 • Følg rådene fra din personlige rådgiver – Rådgiveren din har mye erfaring. Spesielt dersom du er ny på markedet burde du følge rådene du får fra denne personen slik at du både lærer og har mulighet til å sitte igjen med overskudd. 
 • Overskudd på investeringer er skattebelagt – Husk at du er nødt til å betale skatt på overskuddet. Du kan enkelt se hvordan og hvor mye på skatteetatens hjemmeside. 

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Bitcoin Era?

Bitcoin Era er en kryptorobot som investerer i krypto valuta for deg. Den selger når priskursen er høy og kjøper når priskursen er lav.

Er Bitcoin Era Svindel?

Nei, ut fra våre undersøkelser, vurderinger og Bitcoin Era erfaringer, gjør roboten akkurat som den skal.

Hvordan investere i Bitcoin Era?

Du kan enkelt investere i Bitcoin Era ved å opprette en brukerkonto, hvor du så vil bli kontaktet av en personlig rådgiver. Denne personen vil hjelpe deg med å gjøre innskudd og gjøre roboten klar til bruk.