Bitcoin Kurs 2024

bitcoin kurs

Hvorfor Kjøpe Bitcoin?

  • Bitcoin er kryptovalutaens flaggskip
  • Dersom du hadde invester med 1000 kroner i Bitcoin for 5 år siden, hadde du i dag tjent mer enn 30.000 kroner.
  • Ved å investere i Bitcoin nå, går du ikke glipp av fremtidige økninger i pris! – KJØP BITCOIN HER

Beste Nettmegler for Bitcoin

Mange har en interesse i å investere i Bitcoin, som er en av de store når det kommer til krypto valuta. Om du er en av de som ønsker å kjøpe og selge denne mynten, er det svært viktig å finne en handelsplattform som er bra.

Nedenfor finner du mer informasjon om hvorfor vi mener eToro er den beste nettmegleren for Bitcoin.

etoro logo

Først og fremst er det viktig at plattformen har den kryptovalutaen og aksjene du vil ha. Dersom du ønsker å investere i andre kryptovalutaer og/eller aksjer, er det greit å ha alt samlet på en og samme plass.

På denne måten trenger du ikke gå frem og tilbake mellom handelsplattformer. Med dette sparer du både tid og penger. Vi anbefaler eToro, som har et gigantisk utvalg av krypto valuta, deriblant Bitcoin, i tillegg til en rekke andre instrumenter.

En av de andre årsakene til av vi anbefaler eToro, er fordi du betaler 0% kurtasje. Handelsplattformen er lett å bruke hvor du har full tilgang til Bitcoin Kurs og Bitcoin Kurs Historie. Du kan se Bitcoin Kurs NOK, informasjon om selskapet og mye mer før du tar et valg.

Etoro tilbyr sine kunder det som heter sosialt nettverk. Det vil si at du kan se hva andre tradere har investert i, lese kommentarer og kopiere andre traderes portefølje.

Hos eToro kan du også få opplæring og veiledning dersom du trenger hjelp til dette.

–> Les vår eToro – anmeldelse

Hvordan Kjøpe Bitcoin?

  1. Finn en sikker og billig nettmegler – vi anbefaler eToro
  2. Opprett & Verifiser konto
  3. Søk etter Bitcoin inne hos nettmegleren
  4. Trykk Kjøp. – Du eier nå Bitcoin! Du kan enkelt selge igjen

For flere detaljer kan du se vår Kjøpsguide for Bitcoin.

Bitcoin Kurs Utvikling

Bitcoin kom på markedet i 2009 og var da den første kryptovalutaen på markedet. Bitcoin førte også til den første virkelige bruken av blokkjede-teknologien, og dette av stor skala.

En viktig ting man må tenke på dersom man skal investere i Bitcoin, er at Bitcoin Kurs er svært volatil. Det vil si at den har en tendens til å endre seg mye fra time til time, dag til dag og måned til måned. Bitcoin Kurs utvikling har da ofte kortsiktige bunner, i tillegg til topper.

  • Da Bitcoin ble lansert lå den på 7 193.60 dollar. Fra juli 2010 til slutten av 2019 hadde Bitcoin kurs steget rundt hele 9 millioner prosent!

Mange får en interesse i å kjøpe Bitcoin når prisen stiger. Dette gjør igjen at Bitcoin kurs stiger enda mer.

Ser man på Bitcoin kurs utvikling de tre siste månedene, har den gått fra å ligge på litt over 11 000 dollar, til å ligge på 35 667.40 i skrivende øyeblikk.

Om Bitcoin kommer til å forbli kongen av krypto er vanskelig å si for fremtiden. Det finnes tusenvis av forskjellige kryptovalutaer, og det popper også stadig opp fler.

Men en ting vi kan si med sikkerhet er at Bitcoin har vært banebrytende. Fremtiden for Bitcoin Kurs er vanskelig å spå, men vi tror ikke at Bitcoin kommer til å miste sin plass som en av verdens viktigste kryptoer, om så ikke verdens viktigste krypto, for årene som kommer.

bitcoin kurs

Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan kjøpe Bitcoin?

Du kan kjøpe Bitcoin ved å registrere deg på en handelsplattform som eToro

Hvorfor investere i Bitcoin?

Bitcoin er kryptovalutaens flaggskip, og fra 2010 til slutten av 2019 hadde Bitcoin Kurs steget hele 9 millioner prosent. – Helt hinsides!