Bitcoin Prime

Bitcoin Prime er et auto-trading-system som angivelig genererer sinnssyke profitter gjennom å spekulere i bitcoin. Roboten bruker algoritmer basert på kunstig intelligens (AI) som skal forutse fall og stigninger på BTC i forhold til andre kryptovalutaer og fiat.

Noen anmeldelser hevder at Bitcoin Prime tilbyr deg den raskeste måten å million-dollar handle med bitcoin. Det samme systemet kan angivelig tjene opptil 500% i daglig avkastning. Hvis du investerer 250$, kan du formodentlig tjene $1250 på en enkelt dag. Men er det sant og er Bitcoin Prime ekte?

Som vanlig gjorde vi grundig bakgrunnssjekk på Bitcoin Prime for å sjekke om det er svindel. Vi er fornøyde med det vi fant ut og konkluderer med at Bitcoin Prime er troverdig.
Det virker også som en lønnsom plattform siden den har nesten perfekt score på TrustPilot. La oss analysere faktorene som gjør at Bitcoin Prime skiller seg ut fra konkurrentene.

På denne siden

Bitcoin Prime anmeldelse oppsummering

Vi mener at Bitcoin Prime er ekte. Den oppfyller også kravene for et høyst lønnsomt tradingsystem. Under ser du en oppsummering av viktige punkter du bør vite om roboten.

 • Bitcoin Prime er en robot med høy ytelse med en ROI på opptil 500% daglig. Dette betyr at det er mulig å generere $1250 fra en konto på $250
 • Roboten er overraskende lett å bruke siden mesteparten av funksjonene er automatiserte. Du trenger ikke noen særlige ferdigheter for å kunne gjøre suksessfulle handler med den.
 • Bitcoin Prime ble lansert i 2016 og hadde angivelig hjulpet hundretusenvis av brukere med å tjene mer enn $1 million hver.
 • En konto på USD 250 har potensialet til å vokse til $1 million på et år hvis du reinvesterer 70% av det du tjener daglig.
 • Bitcoin Primes lønnsomhet henger sammen med kryptovalutaens volatile natur, og dermed kan du tjene mer penger hvis du kan time volatiliteten.
 • Denne roboten gjør det enkelt å kjøpe og selge ordre gjennom spesialiserte robotmeglere. Disse meglerne er regulerte og kan dermed gi brukerne en sikkerhetsgaranti.
 • Bitcoin Prime handler med en giring 1000:1 som tilbys av partnermeglerne. Dette gir brukerne muligheten for å handle med $250K på en $250 konto.
 • Bitcoin Prime tilbyr en sømløs uttaksprosess, og det er ingen gebyrer eller grense på hvor mye du kan ta ut.

Dette handelssystemet er den raskeste, tryggeste og mest lønnsomme måten å investere i Bitcoin på. Allikevel betyr ikke det at det er risikofritt.
Det er alltid en risiko for potensielt tap når man handler med bitcoin, og derfor skal du investere smart. Gå til Bitcoin Prime hjemmesiden ved å klikke her og fortsett med å lese og lære mer.

Hva er Bitcoin Code?

Hvis du er nybegynner, synes du sikkert det er vanskelig å forstå hva automatisk trading går ut på.
Du har helt sikkert hørt om datmaskiner og programmer som overtar menneskejobber i mange sektorer, inkludert medisin, transport, produksjon og finans. Innenfor finans, så har robotrådgivere og tradingroboter tatt over jobbene til profesjonelle formueforvaltere.
Imponerende nok, så har kunstig intelligensbaserte robotrådigvere og tradingroboter bevist seg å være mer lønnsomme en menneskelige formueforvaltere over tid. I tillegg så er de mye billigere å bruke og lett tilgjengelige for de fleste brukere.
Topp Wall Street firmaer har allerede investert store penger i datadrevet investering og trading. Selskaper som JP Morgan, Citigroup og Goldman Sachs investerer milliarder av dollar i algoritmebasert trading. Tradingsystemene som de store bankene kan tilby, er dog dessverre utenfor rekkevidde for vanlige tradere og investorer.
Bitcoin Prime sikter på å skape en bro ved å tilby et høy-ytelses autotradingsystem til den generele befolkingen. Plattformen er gratis og spesialisert på utelukkende å handle med krypto CFDs. Mange av brukerne oppnår en daglig profitt på opptil 500%.
Som vi har nevnt over, så handler Bitcoin Prime automatisk, og derfor trenger man ingen ferdigheter for å kunne bruke den.

Hvordan virker Bitcoin Prime?

Du kan opprette en konto på Bitcoin Prime fra over 120 land over hele verden. De fleste brukerne ser ut til å være fra Europa, Australia, Asia, Nord Amerika og Sør Afrika.
Du trenger ingen spesiell ekspertise for å registrere deg og handle med Bitcoin Prime. Roboten automatiserer alle de tekniske tradingfunksjonene, inkludert markedsdataanalyse og utførelse av tradingsignaler. Bitcoin Prime er angivelig ni ganger mer lønnsom enn den beste Wall Street kryptotraderen.
I alle former for auto-trading, er det å utføre selve handlen noe som må gjøres gjennom en anerkjent megler. Bitcoin Prime samarbeider med noen av markedets ledende robotmeglere. Vi gjorde bakgrunnssjekk på disse meglerne og fant ut at de overholder selv de beste standarder i bransjen.
De er alle velregulerte av
De er alle velregulerte av autoritative organer som FCA, og dermed må man alltid handle i kundens beste interesse. I tillegg, bruker Bitcoin Prime meglere superrask ordreimplementeringssystemere for umiddelbar utførelse.
Dette er sentralt for at en tradingrobot som bruker en tradingsstrategi kjent som scalping. Alle transaksjoner med klientene må skje gjennom den robotmegleren den er paret med, i og med at det er de som utførere handlene på markedet.
Bitcoin Prime robotmeglere tilrettelegger for trading gjennom å tilby en tradingmargin på opp til 1000:1. Tradingmargin/giring, forteller noe om hvor mye gjeldskapital som tilbys fra meglerens side i forhold til kundens faktiske innskudd.
En margin på 1000:1 kan oversettes til en handel verdt opp til $1000 for hver $1 i innskudd. En $250 konto kan derfor vedde på posisjoner verdt opptil $250,000. Begynn å handle med Bitcoin Prime gjennom trinnene som er beskrevet under.

 • 💻Opprett en gratis tradingkonto
  Opprett en konto på Bitcoin Primes hjemmeside og aktiver kontoen din ved å bekrefte kontaktopplysningene dine og godkjenn robotens vilkår og betingelser.
  Som nevnt over, så samarbeider dette tradingsystemet med utvalgte robotmeglere som gir en sømløs tradingopplevelse. Du blir matchet med en av meglerne etter registrering og spurt om å verifisere ID med dem.
  ID-verifisering er en obligatorisk sikkerhetsprosedyre for alle anerkjente finansielle institusjoner i EU, Australia og Sør Afrika. Prosessen er enkelt og raskt.
 • 💰Sett inn et innskudd på minimum USD 250
  Dette er kapitalen megleren vil bruke for å opprette handler på markedet som roboten ber om. Du kan ikke komme inn på handelsområdet på Bitcoin Prime med et innskudd på under USD 250.
  Som vi har nevnt over, alle Bitcoin Prime transaksjoner blir håndtert av partnermeglerne. Det er fordi alle ”kjøp og selg” er ordre som megleren legger inn.
  Du kan sette inn penger på Bitcoin Prime kontoen din med kreditt/bankkort, Neteller, Skrill og Bitcoin. Andre metoder kan også bruker, men det skal du undersøke med megleren.
 • 🔐Øv deg med en demokonto
  Les Bitcoin Prime tradinginstruksjonsguiden og test din forståelse av dens høyst intuitive demokonto.
  Demokontoen kommer med $5000 i virtuell kapital og bruker historisk markedsdata til å simulere ekte trading. Som konsekvens, blir utfallet du får gjennom demokontoen ikke langt fra resultatene i live trading.
  Du burde da deg tid til å forstå handelsinstruksjoner, spesielt når det kommer til å håndtere risiko og øve deg med demokontoen i rundt 30 minutter før du prøver live.
 • 🔎Juster risikosettinger og gå live
  Innstill risikosettingene på risikoverktøyene i henhold til trading guiden og klikk på live trading knappen. Bitcoin Prime utfører alle de tekniske aspektene ved trading automatisk.
  Du kan velge å automatisere alt, inkludert profitt, uttak og reinvestering. Vi opplever at det er lurere å starte i det små og vokse ved å reinvestere minst 60% av daglig profitt.
  Bitcoin Prime er mer lønnsom når BTC prisene er høyst volatile. Dette er forventelig når det kommer til alle høyhastighets algoritmesystemer. Du kan time volatiliteten ved å starte tradingøkter mellom 8:00 AM og 4:00 PM på New York tid.
  Ikke bekymre deg for om tidssonen krasjer med din, i og med at du kan sette roboten til å handle helt av seg selv i 8 timer hver dag. Du burde ikke la posisjoner stå åpne etter den anbefalte tidsrammen siden det kan resultere i gebyrer.

Er Bitcoin Prime troverdig? Siste ord!

Vi har foretatt en grundig undersøkelse av Bitcoin Prime, og den ser ut som den kan være en god match for alle som er interessert i tjene penger på bitcoinvolatilitet.
Tradingroboten er helt automatisk og dermed lett å manøvrere for alle. Du trenger bare å lese den enkle tradingguiden for å kunne gjøre suksessfulle handler.
Du kan prøve Bitcoin Prime nå ved å klikke på linken under og la oss få vite hvis det virker i kommentarfeltet under.

FAQ

Er Bitcoin Prime lønnsom?
Ja! Bitcoin Prime er en høy ytelsesrobot med en ROI på opptil 500% daglig. Det betyr at det er mulig å generere $1250 med en konto på $250.
Er Bitcoin Prime svindel?
Nei! Vårt undersøkende team konkluderte med at Bitcoin Prime er ekte og troverdig og anerkjent. Det er en godt anmeldt plattform av brukere og den lever opp til høye standarder.
Hvor mye må jeg investere med Bitcoin Prime?
Du må sette inn minst USD 250 på kontoen din gjennom den underliggende megleren for å komme inn på handelsområdet på Bitcoin Prime.